Kørselsvejledning

Kørselsvejledning

I bil
Vi anbefaler, at du bruger Google Maps for at finde den optimale bilrute til Telia Parken. Bemærk dog, at det er svært at parkere tæt på Telia Parken på en kampdag, jf. nedenfor.

I bus og tog
Der er nogenlunde lige langt at gå fra Østerport, Nordhavn, Svanemøllen og Ryparken (ca. 1,3-1,6 km), så det afhænger mest af, hvor du kommer fra, og om du vil gå det sidste stykke eller med bus. På Østerport kører der både S-tog og regionaltog, mens de andre kun har S-tog. Nørreport, hvor Metroen kører, ligger ca. 2 km væk.

Yderligere information om togene findes på www.dsb.dk.

  • Bus 1A kører til Trianglen, som er 5 minutters gang fra Telia Parken – og fra Østerbrogade-stoppestedet ved Århusgade er der også kort vej til Telia Parken.
  • Bus 14 stopper også både ved Trianglen og Østerbrogade-stoppestedet ved Århusgade – og ved Vibenshus Runddel og Jagtvej, hvor der er ca. 10 minutters gang til Telia Parken.
  • Bus 3A kører til Trianglen – og på Blegdamsvej kan du stå af ved Rigshospitalet og gå gennem Fælledparken.
  • Bus 8A kører til Vibenhus Runddel.
  • Bus 150S kører til Vibenhus Runddel.

Yderligere information om busserne og tider: rejseplanen.dk eller dinoffentligetransport.dk

Parkering

Parkering på Telia Parkens areal

Parkering på Telia Parkens areal koster 14 kr. i timen alle ugens dage på alle tidspunkter af døgnet.

Du kan betale med Dankort eller mønter, eller via mobilen hvis du har en betalingsordning hos Easypark eller Siemens.

Telia Parken råder desuden over handicap P-pladser på parkeringspladsen bag UNIBET-tribunen (B).

Generel parkering

Du kan parkere på hele Østerbro-området under hensyntagen til områdets beboere, den øvrige trafik og de almindelige parkeringsregler. Øster Allé er den tætteste parkeringsmulighed, men her må du regne med meget trafik og meget få pladser. Telia Parken råder ligeledes over et antal VIP-P-pladser, der kræver speciel P-tilladelse.

Vi opfordrer på det kraftigste til ikke at parkere ulovligt, da det både er til stor gene for områdets beboere og kan vanskeliggøre forholdene for udrykningskøretøjer.

Nærmere information om parkeringszoner og betaling fremgår af p-automaterne samt på Københavns Kommune, Center for Parkerings hjemmeside

Standsningssteder

Under store arrangementer (fodboldkampe, koncerter mv) kan Øster Alle være helt afspærret eller meget tæt trafikeret.

Normalt kan du ellers holde kortvarigt på Øster Alle og sætte passagerer af (eller samle dem op), men især efter arrangementerne er det svært at komme til, når alle forlader stadion samtidig.

Du kan også køre fra Østerbrogade og ind ved Gunnar Nu Hansens Plads (Østerbro Stadion/Idrætshuset), hvor det er lidt nemmere at standse kortvarigt. Bemærk at Serridslevvej er lukket i den ende, så du kan komme ind og ud af området via Østerbrogade.

Ved fodboldkampe skal du også være opmærksom på, at fans fra Telia Parkens udebaneafsnit normalt går den vej ud, og hvis der er mange, kan det vanskeliggøre afhentningen af hjemmeholdets fans. I særlige tilfælde kan hjemmeholdets fans ikke passere området, mens udeholdets fans forlader området.

Derudover er der mange gode standsnings-muligheder på fx Blegdamsvej eller Østerbrogade, på sidegaderne mellem Østerbrogade og Strandboulevarden eller på den anden side af Jagtvej. Man skal gå lidt længere, men det drejer sig typisk kun om ca. 10 minutter.