Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Rammstein – Europe Stadium Tour 2019

19. juni

Rammstein kommer til København i 2019

Obs! Koncerten er udsolgt

De rutinerede tyske metalhelte afslørede i september, at der er nyt album på vej til næste år – Det bliver akkompagneret af en kæmpe europæisk stadionturné, der kommer til Telia Parken i København 19. juni.

Knap 10 år har Rammstein-fans måtte vente på ny musik fra deres yndlings tysksprogede industrial-metalband siden udgivelsen af albummet Liebe Ist Für Alle Da – og da bandet annoncerede, at der var nyt på vej i 2019, spredte nyheden sig som en steppebrand.

I september teasede Rammstein nemlig på deres website med ordene: “Almost done! Orchestra and choir recordings in Minsk for album No.7”, og i dag spreder branden ud sig ud af kontrol med nyheden om, at det kommende album følges op med en gigantisk europæisk stadionturné – Bandets første nogensinde.

Rammstein er notorisk kendt for deres dramatiske sceneudsmykninger, vilde pyroteknik og ekstremt velsmurte liveshows – og fans kan være sikre på, at der ikke er skruet ned for det ekstraordinære og ekstravagante, når de indtager Europas største stadions.

Sidst Rammstein besøgte Danmark i 2017, vandt den udsolgte koncert i Fængslet i Horsens ikke kun publikums, men også anmeldernes gunst:

**** ”Rammsteins blanding af industriel hærg og satirisk strækmarchmetal var uden rustpletter… Kort sagt wunderbar som altid” – Ekstra Bladet
**** ”Der findes kun få som Rammstein” – Gaffa

Fans kan altså glæde sig til at opleve det tyske industrial-godstog med et endnu større og vildere
show end tidligere, og tilmed med nyt album i maskineriet, når det for fuld damp ruller ind i Telia Parken til sommer!

Koncerten er udsolgt

>> Skriv dig på venteliste her

Detaljer

Dato:
19. juni
Begivenhed Kategori:

Sted

Telia Parken
Per Henrik Lings Allé, 2
København Ø, 2100

Arrangør

ICO Concerts