Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Rammstein – Europe Stadium Tour 2019

19. juni

Rammstein kommer til København i 2019

Obs! Koncerten er udsolgt – bemærk alderskrav på min. 8 år, og børn under 15 skal følges med en voksen.

De rutinerede tyske metalhelte afslørede i september, at der er nyt album på vej i 2019, hvor bandet kommer til Telia Parken 19. juni.

Knap 10 år har Rammstein-fans måtte vente på ny musik fra deres yndlings tysksprogede industrial-metalband siden udgivelsen af albummet Liebe Ist Für Alle Da. Nyheden spredte sig som en steppebrand, da bandet annoncerede nyheden på deres website med ordene:  “Almost done! Orchestra and choir recordings in Minsk for album No.7”.

Det nye album følges op med en gigantisk europæisk stadionturné – bandets første nogensinde.

Rammstein er kendt for deres dramatiske sceneudsmykninger, vilde pyroteknik og ekstremt velsmurte liveshows. Fans kan være sikre på, at der ikke er skruet ned for det ekstraordinære og ekstravagante, når de indtager Europas største stadions.

Sidst Rammstein besøgte Danmark i 2017, vandt den udsolgte koncert i Fængslet i Horsens ikke kun publikums, men også anmeldernes gunst:

**** ”Rammsteins blanding af industriel hærg og satirisk strækmarchmetal var uden rustpletter… Kort sagt wunderbar som altid” – Ekstra Bladet
**** ”Der findes kun få som Rammstein” – Gaffa

Fans kan altså glæde sig til at opleve det tyske industrial-godstog med et endnu større og vildere show end tidligere, og tilmed med nyt album i maskineriet, når det for fuld damp ruller ind i Telia Parken til sommer!

Koncerten er udsolgt

>> Skriv dig på venteliste her

Detaljer

Dato:
19. juni
Begivenhed Kategori:

Sted

Telia Parken
Per Henrik Lings Allé, 2
København Ø, 2100

Arrangør

ICO Concerts